Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Islám za nic nemůže

Muslim zabíjí mírumilovně. A ze zásady, jen ty nevinné, kteří to nečekají, s islámem nemají nic společného, nijak islámu, ani muslimům neublížili.

Drobná pětadvacetiletá muslimka na sebe navlékla 10 kilo trhaviny, další 15 kilo výbušniny pečlivě uložila do batůžku na záda, zkontrolovala rozbušku a vydala se směrem k autobusové zastávce. Chce se projet do centra města, někam mezi lidi. Někam, kde je jich hodně. Muslimkou je teprve chvíli, dva, tři roky. Žije v západní Evropě a třeba její babička chodila celý život do kostela. Když byla naše muslimka malá holčička, chodila s babičkou o Vánocích do kostela, na dětskou mši. Ale dnes je babička stará, popletená bába, co se modlí k tomu legračnímu Kristovi. Když se nedávno naše mladá muslimka seznámila s okouzlujícím, zajímavým Arabem, najednou prozřela. Ti evropští kluci kolem, to jsou takoví potomci! To až její nový přítel Abdulláh ji dal nový smysl života a seznámil ji s pravou vírou. Konečně víra, která vyvěrá přímo z jejího nitra, náboženství kde našla své původní kořeny, pravá víra jejího srdce, víra, která poprvé rozechvěla její citlivou a vnímavou duši. ,,Konečně něco ze mě a pro mě“. Učitel, Vůdce a Pán, který ji otevřel oči? Charismatický, černooký, černovlasý muž jako z pohádky Tisíce a jedné noci. Abdulláh.  Co na tom, že doma chudákovi neteče voda, elektřina je jen chvíli přes den a žena je v jeho zemi jen otrok, věc sloužící muži? To jsou jen takové drobné multikulturní nuance. Jiný kraj, trošilinku jiný mrav. U nás máme přece ještě odpornější věci, které také ponižují ženu. Třeba velikonoční pomlázka! Abdulláh? Ten ji učaroval. A jeho islám, to je opravdu boží. Všichni ti hloupí škarohlídi, co remcají, nebo píšou blogy na Idnes, když sem tam někde v západní Evropě zabije muslim v cizí zemi pár desítek obyčejných jinověrců, všichni tito islámští negativisté nepochopili jednu základní PRAVDU. Islám není nebezpečný. Islám je velmi mírumilovný a shovívavý. I Abdulláh to říká. Přece jen proto, že ročně zemře po teroristických útocích muslimů pár stovek nevinných lidí, proto nebudeme odsuzovat islám? Ostatně, jsou ti mrtví opravdu nevinní? Žijí si jen tak v západní Evropě, studují, pracují, vychovávají děti a nevěří v Alláha, nevěří v islám. To je přece špatně! To není nevinnost, to je vřed světa, který je třeba odstranit. Obyčejní Evropané vůbec nechápou, co je to za oběť, odejít jako muslim ze své chudé islámské země, odstěhovat se někde do západní Evropy, naprosto ignorovat tamní zvyky, kulturu, jazyk, společenská pravidla, sehnat tajně výbušninu, opásat se bombou a někde v MHD, když je dopravní špička, ve jménu Alláha, odpálit se. Ti obyčejní Evropané nechápu, co je to za fušku, šířit v Evropě islám. Všechny tyto základní životní pravdy došly naší mladé muslimce až když poznala okouzlujícího Abdulláha. A tak vzala batoh, koupila si lístek na autobus a v odpolední špičce se vydala do centra města, zapálit si. Nálož.

Šlupka to byla ohromná. Abdulláh je nejen chytrý, ale i zručný. Takřka z ničeho vytvořil skutečně silnou bombu a celé to zminiaturizoval do malého, nenápadného batůžku. Abdulláh je boží! Některé díly autobusu byly i 50 metrů daleko, o lidských údech ani nemluvě.

Co na to politici, novináři, vzdělanci, elita, vyznavači multikulturalismu a další osvícenci? Inu, vysvětlili všem, že za tohle islám pochopitelně nemůže. Je to jen drobné selhání jednotlivce a měli bychom to pochopit, my přízemní a islamofobní hlupáci. Tohle se prostě občas stává. A přispěli na stavbu nové mešity ve městě. Aby se měli kde muslimové důstojně scházet a připravovat se. Protože Evropa je multikulturní a shovívavá. A islám za nic nemůže.

A že na svém těle neodpalují bomby v dopravních prostředcích v cizích zemích třeba křesťané, buddhisté, židé, nebo hinduisté? Inu, jsou to hlupáci, kteří ještě nic nepochopili. Žijí ve tmě. A Abdulláh? Vypařil se do sousední evropské země. Tady už byla horká půda pod sympatickým, mladým, ale utiskovaným muslimem. Po tom výbuchu, kdy zařvalo nějakých pár desítek lidí najednou pociťoval určité protiislámské nálady. A taky jeho nová, mladá muslimka-dosloužila. Vybuchla. Ani batoh po ní nezbyl. Alláh s ní. 

Jistě, pár zoufalých blogerů zase píše své příspěvky na net. Jsou to hlupáci, co ještě nic nepochopili. Alláh s nimi.

P.S.

Tohle je naprosté selhání skutečných elit. Rezignace na tradiční, křesťansko-židovské, chcete-li evropské hodnoty. A proč tomu všemu tiše přihlíží i křesťanští vůdcové? Také si ničeho nevšimli? Je toto muslimské tažení v MHD s trhavinami kolem pasu naprosto v pořádku? Obdivuji jejich klid. Hlavně aby to o Velikonocích bylo v kostele hezké. Možná, až to jednou bouchne tam. Možná pak se věci pohnou.

Autor: Vít Janša | úterý 31.12.2013 18:38 | karma článku: 38,73 | přečteno: 2290x
  • Další články autora

Vít Janša

Poselství v 17ti bodech

Válka na Ukrajině už lidi pomalu přestává zajímat. Na podzim zájem opadne zcela. Je třeba spustit novou celoplanetární akci. Co třeba covid? Nezkusíme to znovu a lépe? Už víme, jak na to.

10.7.2022 v 19:46 | Karma: 18,86 | Přečteno: 433x | Diskuse| Ostatní

Vít Janša

Rozvolnění energošmejda

Franta, ač mu bude brzy 70 let, je vysoký, statný chlap. Jen pár centimetrů mu chybí do dvou metrů a na pažích jsou vidět už poněkud ochablé svaly. Vždy vystříhaný na krátko, tvrdé rysy ve tváři, působí spíše jako ruský veterán.

31.12.2021 v 15:58 | Karma: 25,69 | Přečteno: 1360x | Diskuse| Ostatní

Vít Janša

Statistika nuda je, má však cenné údaje

Jedu do práce a v rádiu slyším bývalého popového zpěváka, současného rotujícího ministra zdravotnictví a budoucího finského velvyslance, Adama Vojtěcha. Všeuměl, Brouk Pytlík, univerzální voják, polyhistor, génius, jak chcete.

26.10.2021 v 21:32 | Karma: 17,21 | Přečteno: 469x | Diskuse| Hyde park

Vít Janša

Levitace

Levitace je schopnost vznášet se v prostoru bez jakýchkoli mechanických prostředků. Prostě jen tak.

8.5.2020 v 20:27 | Karma: 9,22 | Přečteno: 283x | Diskuse| Ostrava

Vít Janša

Ostrava stověžatá

Kostel měl být hotov v roce 1898, k jubileu padesátiletého (!) panování našeho císaře Františka Josefa I. Ale to bychom nebyli my, ostravaci, aby se to zase o rok neopozdilo. A tak se světilo až v roce 1899.

25.4.2020 v 15:44 | Karma: 14,87 | Přečteno: 437x | Diskuse| Ostrava
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

KOMENTÁŘ: Český důchodce, pro vládu nepřítel číslo jedna

25. dubna 2024  7:47

Vláda dokola opakuje, že nebude na důchody pro příští generace a zbankrotujeme. Nic takového...

Arizonští poslanci zrušili 160 let starý zákon, který zakazoval potraty

25. dubna 2024  6:54

Zákonodárci ve Sněmovně reprezentantů v americkém státě Arizona ve čtvrtek schválili zrušení zákona...

Poslední mrazivá noc. Od pátku se bude oteplovat, v neděli se vrátí letní teploty

25. dubna 2024  6:32

Ve čtvrtek budou ještě teploty podprůměrné a na horách může sněžit. V pátek ráno dokonce hrozí na...

Rusko vyrábí víc zbraní, než potřebuje na Ukrajině, varoval německý ministr

25. dubna 2024  6:13

Rusko podle odhadů německého ministra obrany Borise Pistoriuse už vyrábí více zbraní a munice než...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4222x
Muž. Otec. Syn. Bratr. Muzikant. Čtenář. Posluchač. Rak. Knihy. Filmy. Muzika. Víno. Reality. Hrome, ten chlapík tancuje šíleně, kousla ho snad tarantule, nebo co? 

Provozuji server www.movit.cz