Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZU

Pana Kalouska si vážím jako geniálního zločince.Zároveň ho nemám rád,protože svých schopností nevyužívá v zahraniční politice ve prospěch našeho státu,ale k ožebračování nás nenadaných občanů.Naši potomci se o něm budou učit,jak nás poškozoval v dějepisu.

0 0
možnosti
LB

Mno,osobně možná ne.Mě připadá tak trochu jako bílý kůń,nebo trouba co se nechal manipulovat.I když po těch letech v politice...Vím že odmítl dřívější nabídky na post ministra.Možná ho někdo přesvědčil že na premiéra bude stačit-kdo ví?Musí být těžké odolat masáži od takového politického šíbra jako je třeba Kalousek,navíc s pomocnou ,,masáží" paní vrchní ředitelky.Můj názor je nechat odejít do zapomnění,ale nestačí  jen popravit Milady de Winter ale kardinála co vládl místo krále..

1 0
možnosti
JK

Kdo ví o špatnosti kolem sebe a dělá, že ji nevidí, může vypadat čistě, ale čistý není. Kašlu na to, jak se lidi projevují verbálně, mě zajímají činy.  Petr Nečas je slabý politik a neukočíroval ani svoji asistentku, ani své spolustraníky.  Pokud ty špatnosti neviděl, tím spíš tam neměl co dělat. Být lepší než Gross není zrovna terno.

1 1
možnosti
Foto

V75í36t 30J93a30n57š45a

25. 6. 2013 9:28

Souhlasím s názorem, že čin je důležitější, než líbivá slova. Jako nejdůležitější počin Nečasovy vlády považuji to, že vrátil emancipaci policii a státnímu zastupitelstvu. Také si velmi pochvaluji, že nekradl a choval se dokonce i ke svým protivníkům slušně. V politice věc nevídaná. Ta série ,,sedících", nebo čekajících, už od pana Ratha, to je výsledek Nečasova počinu. Paradoxní je, že to trošilinku lízlo i Nečase. Ale ještě je tu soud, často i nezávislý... :-)

0 0
možnosti
MK

Lidsky proti němu nic nemám, ale politicky to byl jeden z nejslabších premiérů ne-li vůbec ten nejslabší. Vlastně věřím, že to je velmi slušný člověk, prevít by se tak od koaličních partnerů zlikvidovat nenechal. Na základě toho měnil názory jak ponožky, v každé vládní krizi se vyjádřil na začátku a pak z toho couval (viz. lidem a jejich Klub, deset podpisů atd.) jeho ministr financí se do něj pravidelně trefoval v médiích aniž by se Nečas zmohl na odpověď (dovedete si něco obdobného představit např. za Topolánka?) A také je to premiér za jehož premiérování se podařilo prošustrovat pohodlnou 118ku k vládnutí a jeho jediná reforma byly navzdory této síle nakonec jen ty církevní restituce a zvýšování daní - ve stylu máme v bazénu díru nalejeme více vody a vysekáme navíc další otvor naproti. Státní dluh utěšeně narostl a rok před koncem volebního období nám padla papírově nejsilnější vláda od roku 1989. Takto kvalitního premiéra nevidím.

4 2
možnosti
Foto

V73í66t 25J91a70n74š61a

21. 6. 2013 9:22

Je to jako s názorem na poloprázdnou, nebo z poloviny plnou sklenicí. Ty říkáš, že prošustroval 118ku, já říkám, že se nešťastně spojil s politickými kašpárky VV, a pak už to jelo. :-) Souhlasím, že Nečas se nikdy mediálně do nikoho nestrefoval, ani do nadutého Kalouska. Je to však hřích? Státní dluh rostl. Ale ne proto, že by vláda chtěla nakupovat přízeň voličů, jako mnoho předešlých vlád, ale jen proto, že je v Evropě ekonomická krize. Za tu Nečas (asi) nemůže. Nečas však zajistil jinou důležitou věc. Řekl policajtům a soudcům:,,Chytejte lumpy, padni komu padni". Tohle si zatím žádný premiér od roku 1918 nedovolil. A to je fajn! Díky za reakci... :-)

1 2
možnosti
PH

Souhlasím, v dnešní době je slušnost slabost.

5 2
možnosti
MN

je skda ze neuvadite priklady, kdyz uvadite osoby. Treba uvest nejaky priklad kdy byl Paroubek na nejakeho oponenta vulgarni, nebo o co byl  hosi pan Spidla ci Gross, nezli pan Necas. Ja taky z lidskeho hlediska ho nepovazuji za nejak zleho cloveka. Je to jeden z tech, ktereho zkazila politika a vysoky post. Nemohu totiz oznacit za slusneho cloveka toho, kdo vedel, co se deje v jeho okoli, mnohe organizoval - napr odmeneni odchazejicich rebelu, dokonce musel vedet i o sledovani sve manzelky, protoze se snazil ve svem projevu mlzit tim, ze snad nejaky agent ve sve prilisne sluzebni horlivosti mohl jeho manzelku sledovat ... nasledne se dozvite ze on sam videl fotky ze sledovani. Takze  LEZ LEZ LEZ .... clovek ktery takto lze pro mne neni slusnym clovekem. i kdyz se to da lidsky chapat  - proste pro mne je PRAVDOMLUVNOST  - a zvlaste v politice zalezitosti c.1

5 2
možnosti
Foto

V64í55t 42J10a43n91š73a

21. 6. 2013 9:12

Já nechtěl uvádět konkrétní případy z minulosti,jednak proto, že by to prodlužovalo neúměrně článek, také proto, že jsou to vševelmi známé věci a v neposlední řadě, když někoho zavál čas, užnevyzdvihuji jeho zápory a slabosti. Ale pokud chceš, namátkou, jen střípek k tebouuváděným jménům.

 

,,Stanislav Gross (43) utrácí svépochybně získané bohatství. Po luxusní vile koupil za téměř 5 milionů byt napražském Smíchově. Národu se tak dál směje do očí“. 

Nevím, jaké jsou tvémajetkové poměry, ale troufám si tvrdit, že díky tomu, že byl Gross chvílipremiérem naší země, zbohatl tak moc, že my dva nevyděláme tolik ani za 100 let v uranovémdole.

 

Paroubek? Cituji:,,Paroubkovise výrok soudu nelíbil a po jeho vynesení pronesl, že soudce je prase.Zdůraznil přitom přítomným novinářům, že si přeje, aby ho citovali doslova“  Zaregistroval jsi někdy něco podobného odNečase? Něco podobně vulgárního a arogantního? Pro tou potřebu přidávám odkaz. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Soudce-je-prase-rekl-Paroubek-a-zde-je-ohlas-251718   A kdyby si se chtěl nakonec pobavit, pusť si třeba Krause. Doporučuji!http://www.youtube.com/watch?v=cCAMiDeCYEI Jinak díky za reakci. :-)

4 2
možnosti
LP

Souhlas, ale jeho chybou je, že si vybral špatné poradce a toleroval nepravosti. Nedokázal si dupnout a udělat v ODS pořádek. Hold někdo "vyšší" (kmotr) tahal za nitky. Neuspěl proto, že si vzal do vlády takového Kubu, Bendla, nebo Staňjuru. To podělal a proto nikdo z nich nemohl ani kandidovat po něm na premiéra. Taky Nagyová si jej omotala kolem prstu ani netušil jak. Do poslední chvíle se jí zastával, což byla chyba.

3 3
možnosti
Foto

V18í40t 44J40a18n79š38a

21. 6. 2013 8:57

Souhlasím. Ve výběru nejbližších spolupracovníků byl méně obratný.

2 1
možnosti
JC

Také jsem ho měl za slušného a poctivého... dokud nevyjádřil veřejně své podivení nad tím, že rozdělování funkcí lze považovat za úplatek.

Takže ano: je slušný, ale jen v rámci loupežnické morálky.

6 3
možnosti
Foto

V24í76t 33J69a39n70š43a

21. 6. 2013 8:56

Je-li rozdělování funkcí trestným činem, brzy budou sedět v base téměř všichni politici od od Přemyslovců. Do basy půjdou britští, němečtí, ruští a čínští politici. Jednoduše, všichni politici světa půjdou do vězení. Proč? Rozdělovali pozice :-) Pokud to trestný čin není, byla to jen hůl na psa. Čas ukáže. Ale pravda je, že pak už po tomto ani pes neštěkne. Najdou se jiné hole na jiné psy. :-) Díky za reakci.

4 3
možnosti
JP

Ano, souhlas, konečně jeden normální názor, kterých je jak šafránu. R^

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS