Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

No je zajímavé, jak "znáš" vnitřní poměry v ČSSD, že "víš", že Sobotka je odepsaný. Myslím si, že není otočením názoru o 180 stupňů to, že někdo ustoupí většině. ČSSD je demokratická strana. Záležitost není až tak podstatná.

1 0
možnosti
Foto

V51í73t 19J71a65n71š20a

7. 8. 2013 13:04

Václave, neznám vnitřní poměry v ČSSD. Já jen vyslovil názor, že když předseda, hlava, vůdce smečky, nebo chlap, jeden den tvrdí tak a druhý den to otočí na jinak, tak to vždy vypadá hloupě, slabošky, nepevně. Když ještě argumentuje legračně (tedy, chce omezovat pravomoce prezidentovi ;-D ), tak si jen myslím, že jeho dny předsednictví jsou sečteny. Mě je soc-dem ukradená. Já jen vyslovil názor. Nedržet slovo nemá nic společného s demokracií, ale jen s obyčejnou lidskou neschopností stát si za svým, pokud se domnívám, že mám pravdu. Jinak díky za reakci... :-)

0 0
možnosti
Foto

Ono to s tou ČSSD je docela složité. tedy - s jejími předsedy. Zrekapitulujme si je : Zeman , otec zakladatel, padni komu padni,bonmoty, sprosťák,opoziční smlouva. Špidla nejmenší deficit inteligence, autista , běžec.,..Gross koloťuk, všeobecně uznávaný jako korupčník, Paroubek - sexy mozek , kdo z vás na to má....Sobotka , měkkýš z povolání, drobný střádal cestovních náhrad.

Následovat buden zřejmě multifunkční doktor věd právních ze Sládkovičova , tajtrík

Hašek. Opravdu těžká volba....;-D:-P;-D

3 0
možnosti
JT

Dulezite je najit system, ktery znemozni takovym osobam jako Klaus,Zeman ......(mohl bych vyjmenovavat hodiny), aby ovladali chod spolecnosti. Zacit resit podstatu problemu.

V blogu se jen porad dokola komentuje. 

Mela by zacit smysluplna diskuse o tom jak zmenit stavajici zrudny system. Aby bylo jasno, hovorim(pisi :D )

k lidem kteri nevolili Zemana, t.j. k lidem, kteri maji zakladni moralni hodnoty t.j. nelhat, nekrast , mit EMPATII atd.

Zde je zajimave video. Nazor lekare. Vrele doporucuji. Neni dlouhe, a presne vystihuje podstatu problemu.

http://www.youtube.com/watch?v=oIcMCRpHlhc

0 2
možnosti
JL

Pane Tranistro, podivejte se na system vedeni statu podporovany hnutim USVIT.

Abych nedelal propagaci, mohu nabidnou svuj "amatersky" sestaveny system. Je velmi podobny tomu z hnuti USVIT. Tento system nedovoli mit dalsi Klause, Zemany, Hasky nebo Kalousky a jine. Je-li zajem, mohu vam tento 5 strankovy navrh poslat pomoci e-mailu. Jen staci se pod temito radky vyjadrit. Totez plati i pro jine ctenare.

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4222x
Muž. Otec. Syn. Bratr. Muzikant. Čtenář. Posluchač. Rak. Knihy. Filmy. Muzika. Víno. Reality. Hrome, ten chlapík tancuje šíleně, kousla ho snad tarantule, nebo co? 

Provozuji server www.movit.cz