Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

@Bedřich Dvořák   Pane Dvořáku, kdo mají být ti nevzdělaní pitomci? Máme snad jimi být my, kteří se islámem, Koránem a studiem hadísů poctivě a zodpovědně zabýváme, abychom se nenechali obalamutit hezkými pohádkami o mírumilovnosti islámu?

4 0
možnosti

jj PRÝ PITOMCŮ A NEVZDĚLANCŮ NEPOČÍTAJE ....  a Béďa je všechny spočítal a jako největší je vede ...

0 0
možnosti

Ach - tady je pitomců nepočítaně. Nevzdělanců také nepočítaje. Snad všichni někdy pochopí, že tudy cesta nevede.. Ale pochopit islám je přeci velmi jednoduché - stačí vědět, co slovo islám znamená.V nikdo nemá co někomu ustupovat- ale pochopit proč ? To je velký problém ! Žádný kousek země není někoho ! Všichni jsme všude doma.

0 6
možnosti

Dovolím si říci, že pocit, že všichni jsme všude doma a všechno patří všem je nějvětší a nejnebezpečnější omyl multikultury. Zkuste s tímhle zajet třeba do JARu.

2 0
možnosti

evropa je za radostného hýkání multikulti poblouzněnců okupována ... islám je zlo na úrovni nacizmu či komunizmu A BOHUŽEL ŘEŠIT TO ZÁKONY JE POZDĚ ... takže opět po evropsku se to vyřeší válkou ..

5 0
možnosti
Foto

V45í96t 56J96a72n78š28a

1. 1. 2014 12:07

toho se právě obávám. Když začne válka, je jaksi pozdě :-P Díky

1 1
možnosti

Asi to bude další pokračování tragikomedie s názvem Likvidace západní civilizace fanatickými hordami psychopatů.................je mi kolikrát špatně od žaludku, když vidím, jak se na jedné straně musulmanům ustupuje, zatímco na druhé straně příznivci téže pomatenosti vraždí naše lidi

3 0
možnosti

Velmi mírumilovné náboženství- podřezávat ďaury. Na jedné straně 5x denně mlátí hlavou o zem, na druhé straně bomboví sebevrazi, čím víc zabijí lidí, tím líp...

4 0
možnosti

Honíte karmu? Příště zkuste téma s cikány, pak zanadávat na ČSSD či komunisty a takhle to kolečko můžete točit a vysoká karma vás nemine.

-

Takhle bezduchý xenofobní blog jsem dlouho nečetl.

3 18
možnosti
Foto

V14í31t 95J67a85n48š95a

31. 12. 2013 23:30

Milý Martine, karmu nehoním, mám ustřední topení. :-) Těším se na Vaše duchaplné příspěvky, bez špetky obav z odlišné, poněkud výbušné kultury. Mnoho štěstí v novém roce. PF 2014:-)

7 0
možnosti
Foto

Nesnáším náboženský fanatismus a terorismus všeho druhu, ale objektivně vzato, za posledních 1000 let zanechalo po sobě křesťanství (spíše katolická církev ve jménu Ježíše) více mrtvých než islám, včetně vyvraždění celých národů a "odlišných" civilizací. Na rozdíl od původních obyvatel Ameriky se naše civilizace dovede bránit, ikdyž ne stoprocentně...

2 10
možnosti
Foto

V75í65t 75J86a17n93š54a

31. 12. 2013 22:11

Křesťanství má svou pubertu za sebou. Křižáci už 900 let nejsou. A navíc, jestli se nemýlím, i tak to byla často obrana proti muslimským Turkům :-). Teď frčí muslimští teroristé s bombou pod tričkem. Jen, už nemáme křižáky. Máme jen multikulturisty a tolerantní, svobodomyslné studentky. ;-D (sorry, Silvestr, díky za reakci :-))

12 0
možnosti

Nezabiješ je v desateru islámu?  Miluj bližního svého? Těžko, to má v základu jiná církev, jiná kultura pokud to někteří diskutující netuší.

Nemají tam ti mírumilovní islamisté statě o zabíjení jinověrců a o expanzi?

8 1
možnosti

Jak už bylo níže napsáno, píšete o něčem o čem nic nevíte.Z Vašeho blogu se snažíte vsugerovat myšlenku, že všichni muslimové jsou fanatičtí teroristé.To si opravdu myslíte, že všech 1,6 vyznavačů koránu nemyslí na nic jiného jak vyhazovat do vzduchu autobusy a zabíjet nevinné lidi...?To co píšete je demagogie.

2 8
možnosti

Az celni predstavitele islamu v mediich tvrde odsoudi islamsky terorismus a dokazi se od nej distancovat pak budu verit,ze se jedna jen o fanaticke pobloudilce. Ale k tomu se neodhodlaji protoze maji z vlastniho nabozenstvi strach. Kde jsou ti umirneni? V ramci expanze islamu jsou totiz ti skutecni zlocinci v pohode a z pozadi tahaji za nitky.

8 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4222x
Muž. Otec. Syn. Bratr. Muzikant. Čtenář. Posluchač. Rak. Knihy. Filmy. Muzika. Víno. Reality. Hrome, ten chlapík tancuje šíleně, kousla ho snad tarantule, nebo co? 

Provozuji server www.movit.cz