Vít Janša

Sluníčkáři, utečte do Gazy, seč vám nohy stačí

15. 05. 2018 21:42:11
Včera večer mě málem omylo. V jednu chvíli jsem myslel, že mi snad odstřelí deklík na palici. Dívám se na zprávy v televizi, v jedenáct večer a nevěřím svým uším. Že by snad Sluníčkáři dostávali rozum?

Jakási Ravina Shamdasaniová z OSN se vyjadřovala k situaci na hranicích Palestiny s Izraelem. Na pozadí jsme pak obrazem mohli sledovat, jak palestinská nepřizpůsobivá a nenávistná chátra útočí na židovský stát. Údajně snad i čtrnáctileté děti, nebo invalidi na vozíčkách podpalovali pneumatiky, házeli Molotovovy koktejly na Židy, nebo jen ničili, co jim přišlo pod ruku. Destilovaná nenávist v přímém přenosu, tak jak to vidíme v televizi desítky let. Do toho Ravina Shamdasaniová povídá, že ti, cituji:,,kteří stojí za takovým pobuřujícím porušováním lidských práv musí být hnáni k odpovědnosti". Jistě, to dá rozum. Dovedl by si snad někdo z nás jen na chvíli představit, že by radil svým náctiletým dětem:,,Hele, jdi k hranici cizího státu, podpaluj tam pneumatiky, házej na jejich vojáky kamení, nebo je zasáhni Molotovovy koktejly, snaž se je zabít, nebo alespoň vážně zranit. Pokus se proniknout na území cizího státu, vše kolem sebe znič, ukradni, co můžeš, zabíjej kohokoliv a nebo, budeš-li šikovný, zajmi nějaké jejich pokojné občany a unes je zpět k nám. My je pak budeme hezky vydírat, spravedlivě, jak to léta děláme, za jednoho Žida alespoň sto Palestinců. Nemilosrdně pleň, nič, ubližuj, znásilňuj, nadávej, podpaluj, ukradni, co můžeš, riskuj, vraždi, terorizuj a buď hodně zlý. Jsi sice ještě dítě, ale Alláh tě potřebuje. Děláš dobrou věc".

Dovedl by si někdo představit, že do takové vřavy pošle třeba i invalidní lidi na vozíku? Může takové jednání snad někdo i schvalovat? Ne, to je mimo chápání obyčejného člověka.

Chyba lávky! Naše nelidskobezprávní Ravina Shamdasaniová to myslela jinak. Ta nestoudná ochránkyně násilí, bezpráví, nenávisti, lenosti, neschopnosti, chaosu a teroru chtěla potrestat právě ty druhé. Ty, kteří chránili sebe, jejich vlastní zemi, jejich majetek a životy jejich občanů. Sakra, ty Sluníčkářky, to jsou drsňačky. Tak tohle to jsme nečekali. Kdo však potrestá Sluníčkáře, veřejné hlasatele nelidského bezpráví a násilí? Co jim nabídnout doživotní pobyt v jejich milované Gaze? Palestinci by jistě dali ochutnat i této Ravině trochu jejich arabské medicíny. Jistě by ji ukázali, zač je toho palestinský loket.

Autor: Vít Janša | karma: 44.43 | přečteno: 3328 ×
Poslední články autora