Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Proč, proč, proč? Proč se stále nějak dělíme? Proč máme ty věci "s rasovým podtextem"? Jsme všichni lidi, většinou homo sapiens (no, moudrý možná všichni ne ;-)), tak by se na všechny mělo koukat jako na lidi. A měřit všem stejně. Napadl bílý tmavého? Napadl černoch bílého? Nebo černoch tmavého, bílý gadžu? Napadl přeci člověk člověka. Slovně, fyzicky, jakkoliv. Má být za to potrestán, protože prostě napadl člověk člověka. A už běžte do háje s rasismem. Už to přeci nějakým způsobem rozděluje společnost :-/.

0 0
možnosti
JP

Soudobá poctivá filozofie odhaluje multikulti jako jeden z nástrojů současné evropské totality. Jeden poctivý evropský politik sdělil na táboře mládeži ve své vlasti o liberální demokracii: "Jakékoli nepohodlné zprávy jsou společně dozorovány státními aparáty i technologickými giganty." Komunikační sebevražda je jedním z nástrojů současné tyranie pokrokářství.

2 0
možnosti

Sakra to byl fofr;-D Kde jenom udělali "soudruzi" z iDNES chybu;-)

1 0
možnosti
PK

R^Už dlouho jsem nečetl tak otevřený a věcně správný blog. Tak surový útok vyžaduje velmi tvrdý trest, je to analogie k napadení číšníka Holanďany v Praze a navíc rasový podtext, který se už na samém začátku vyšetřování snaží policie odmítnout. Ano v souladu s blogem bych si velmi přál aby se nazývali věci tak jak jsou ve skutečnosti..karmaR^

5 0
možnosti
Foto

Kolik škopků jste do sebe hodil, než jste začal psát ten článek? Málo ne, což?

Překorektnost vadí i mně a myslím si, že ti útočníci /btw nebyli z Dubí, ale přivandrovalci z Teplic/ by měli být trdě, ale po právu, potrestáni. Ale to, co tu předvádíte vy, je ještě horší. Příště si těch škopků dejte ještě více. Chmel uklidňuje a zároveň uspává.

2 10
možnosti

Protože předpokládám, že tento blog nebude mít dlouhého trvání a nejspíš brzo zmizí z přehledu uveřejněných článků, tak jenom doplním, že s cikány byli problémy vždy (alespoň v Ústí nad Labem, o tom snad můžu psát, zde jsem 44 let žil), jen jich dříve nebylo tolik a také neměli přístup do míst, kam se dnes, díky štědré podpoře toho na co mají příspěvky, nebo co mají zdarma, běžně dostávají. Vždy si v této souvislosti vzpomenu na film "Limonádový Joe" a hlášku Rudolfa Deyla ml. coby majitele "po čertech prosperujícího baru", který měl u vstupu napsáno: "Jen pro bílé"R^

1 0
možnosti
LM

No páni! Vůbec nechcete psát lacině, ale všichni jsou důsledně bělošští nebo cikánští, kam to jen jde nacpat, víc BĚLOCHŮ, víc CIKÁNŮ, víc, víc! To je přeci to, co táhne. ;-)

A ano, u dětí při hře snadno dojde k tomu, že se začnou nechtě vzájemně topit. Byla jsem toho svědkem víc než jednou. Naštěstí to nikdy neskočnilo hůř, než že na sebe matky ječely jak dvě trhovkyně. Pardon: BĚLOŠSKÉ matky, abyste neměl pocit, že není komunikační kód dostatečně srozumitelný.

2 6
možnosti

Docela by mě zajímalo, když už autor zabrousil až do rasové teorie, k jaké rase podle něj patří ti cikáni, když to nejsou běloši. Je to rasa černá (negroidní)? Nevypadají moc jako černoši. Nebo je to snad rasa žlutá? Na to mají, kromě jiného, moc málo šikmé oči. Jazykově náleží k téže indoevropské rodině jako Češi. Nebo snad autor objevil úplně novou, cikánskou rasu? Kdo všechno do ní patří? Všichni Indové? Nebo ještě další národy?

1 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4222x
Muž. Otec. Syn. Bratr. Muzikant. Čtenář. Posluchač. Rak. Knihy. Filmy. Muzika. Víno. Reality. Hrome, ten chlapík tancuje šíleně, kousla ho snad tarantule, nebo co? 

Provozuji server www.movit.cz